• 14 dagen op #1 in de Managementboek Top 100
nummer 1

Angst voor fouten veroorzaakt burn-outs, onnodige kosten en een waardeloze sfeer op de werkvloer. Hoe mooi zou het zijn… een organisatie die radicaal open is over fouten?

 

In die organisatie voelt iedereen zich veilig om zelfs de meest gigantische blunders te delen. Daar word je niet afgerekend op fouten. Sterker nog: je lef wordt juist gewaardeerd!

 

Wil jij ook ontdekken hoe je relaxter met fouten kunt omgaan? Dat lees je in dit boek.

Bestel nu!

"Falen en fouten als munitie voor succes. Frank Deuring leert je hoe je dat voor elkaar krijgt."

- Kluun.

"Een must read voor alle managers die steeds maar weer worden afgerekend op hun corporate spreadsheets en daarom elk risico zijn gaan mijden. Een heerlijk boek over de kracht van moeten én mogen falen!"

- Bob Zeegers. Directeur HR navigator en auteur van de bestseller HR met Ballen

"Frank blijft dichtbij zichzelf om zijn boodschap, vaak op hilarische wijze, over te brengen: fouten mogen maken is gezond voor bedrijf en werknemer. Het is heel levendig geschreven. De structuur zorgt dat het niet chaotisch wordt."

- Chantal van Wees. Freelance journalist voor o.a. AD en Nu.nl

"De auteur slaagt erin om zelfs de meest sceptische managementboeklezer te overtuigen. Op een humorvolle manier laat hij je als lezer sterker worden van je fouten."

- Anke Derkse. Freelance journalist voor o.a. De Ondernemer

"Frank's superpower: krachtige lessen overbrengen in leuke luchtige verhalen. De hoofdstukken lees je zo weg, een beetje zoals een column. Dat is pas ontspannen leren dus! Daarbij neemt hij zichzelf ook niet al te serieus. Verfrissend! Go Frank."

- Djoeke Bekkema. Branding specialist StudioSolide.nl

BEKEND VAN O.A.

FD
De ondernemer
NPO Radio 1
De Volkskrant

In SuperFalen ontdek je

  • superstrategieën om te leren van fouten, afkomstig van Harvard, Stanford en Dries Roelvink.
  • een verbluffende samoerai-truc om afwijzing leuk te maken.
  • praktische tips om wat liever voor jezelf te zijn als je een fout maakt.
  • 83 grapjes met een serieuze ondertoon.
  • belachelijk veel praktijkvoorbeelden voor het creëren van een open foutencultuur (serieus, echt belachelijk veel).

"Frank zet je in SuperFalen met krachtige tips en voorbeelden aan het denken. Met een goede dosis humor biedt hij je een andere kijk op falen, en leren. Een gamechanger voor iedereen die wil groeien!"

- Marlou op den Kamp.

"Een grappenmaker die jou op een grappige manier meeneemt om over je eigen domme acties geen oordeel te vormen, maar juist je uitdaagt om te bedenken, hoe zou ik het de volgende keer anders doen. Want de voorbereiding (het proces) is soms nog veel leuker dan het resultaat (doel)."

 

- Eunice Roelofs.

"Frank schrijft het luchtig, persoonlijk en met veel humoristische voorbeelden waardoor het gemakkelijk weg leest. De titels zijn creatief en uitdagend en maken dat je nieuwsgierig bent naar het verhaal."

- Kirsten van Tongeren.

Over de auteur

Na zeven jaar, driehonderd optredens en een theatertour is Frank Deuring in 2013 gepensioneerd als stand-upcomedian.

 

De rek was eruit en het plezier was weg. Daarom was Frank toe aan iets nieuws: de FoutenFabriek.

 

Hij dompelde zich maniakaal onder in het leren van fouten en heeft inmiddels al duizenden mensen geïnspireerd met zijn lezingen bij ministeries, banken, ziekenhuizen en het mkb.

Verder gaf hij gastcolleges aan meerdere universiteiten.

FAQ

IS DIT BOEK ALLEEN GESCHIKT VOOR MENSEN DIE IN ORGANISATIES WERKEN?

Het korte antwoord: Nee! 
Het iets langere antwoord: Vijf van de zeven hoofdstukken gaan over hoe je als persoon relaxter met fouten kan leren omgaan. Die hoofdstukken vormen de fundering voor de laatste twee hoofdtukken waarin we echt los gaan over het creëren van radicale openheid over fouten in organisaties. Meerdere lezers van het boek gaven aan dat zij het ook waardevol vonden hun persoonlijke ontwikkeling.

IS DIT BOEK MEER BEDOELD VOOR MANAGERS OF MEER VOOR MEDEWERKERS?

Beide doelgroepen kunnen waarde halen uit dit boek. Je krijgt in totaal 50 tips. Die kun je op twee manieren inzetten. Enerzijds voor je eigen ontwikkeling en anderzijds om collega’s of ondergeschikten te helpen met het leren van fouten.

IS ER OOK EEN AUDIO- OF E-BOOK BESCHIKBAAR?

Audio voorlopig nog niet. E-book is ook via managementboek.nl of andere kanalen te bestellen.