Elke donderdag om 11.00 uur deel ik de leukste tips, verhalen en anekdotes over het leren van fouten. Waarschuwing: Deze blogs zijn niet geschikt voor serieuze mensen die alleen maar inhoudelijke saaie tips willen 😊

Ja, ik wil het Faaljournaal ontvangen

Wie is Frank?

Na zeven jaar, driehonderd optredens en een theatertour is Frank Deuring in 2013 gepensioneerd als stand-upcomedian.

 

De rek was eruit en het plezier was weg. Daarom was Frank toe aan iets nieuws: de FoutenFabriek.

 

Hij dompelde zich maniakaal onder in het leren van fouten en heeft inmiddels al duizenden mensen geïnspireerd met zijn lezingen bij ministeries, banken, ziekenhuizen en het mkb.

Verder gaf hij gastcolleges aan meerdere universiteiten. In juni 2022 kwam zijn boek SuperFalen uit. Dit boek stond 14 dagen op #1 in de Managementboek Top 100 Frank werd geïnterviewd door onder andere het AD, het FD, de Volkskrant en Radio 1.

"Frank blijft dichtbij zichzelf om zijn boodschap, vaak op hilarische wijze, over te brengen: fouten mogen maken is gezond voor bedrijf en werknemer. Het is heel levendig geschreven. De structuur zorgt dat het niet chaotisch wordt."

- Chantal van Wees. Freelance journalist voor o.a. AD en Nu.nl

"De auteur slaagt erin om zelfs de meest sceptische managementboeklezer te overtuigen. Op een humorvolle manier laat hij je als lezer sterker worden van je fouten."

- Anke Derkse. Freelance journalist voor o.a. De Ondernemer

"Frank's superpower: krachtige lessen overbrengen in leuke luchtige verhalen. De hoofdstukken lees je zo weg, een beetje zoals een column. Dat is pas ontspannen leren dus! Daarbij neemt hij zichzelf ook niet al te serieus. Verfrissend! Go Frank."

- Djoeke Bekkema. Branding specialist StudioSolide.nl

"Frank zet je in SuperFalen met krachtige tips en voorbeelden aan het denken. Met een goede dosis humor biedt hij je een andere kijk op falen, en leren. Een gamechanger voor iedereen die wil groeien!"

- Marlou op den Kamp.

"Een grappenmaker die jou op een grappige manier meeneemt om over je eigen domme acties geen oordeel te vormen, maar juist je uitdaagt om te bedenken, hoe zou ik het de volgende keer anders doen. Want de voorbereiding (het proces) is soms nog veel leuker dan het resultaat (doel)."

 

- Eunice Roelofs.

"Frank schrijft het luchtig, persoonlijk en met veel humoristische voorbeelden waardoor het gemakkelijk weg leest. De titels zijn creatief en uitdagend en maken dat je nieuwsgierig bent naar het verhaal."

- Kirsten van Tongeren.