IK HEB 3 CADEAUTJES VOOR JE KLAAR STAAN.

De afgelopen jaren heb ik een aantal online producten verkocht. Zo kon je iets van mij kopen voor 7 euro, voor 35 euro en voor 147 euro.

Alleen was dat een hoop gedoe qua technische systemen, marketing en klantenservice. 

Zo is één van mijn assistenten eens 3 uur bezig geweest met iemand die een product van 7 euro kocht. En die assistent betaal ik 60 euro per uur. 

Gelukkig denk ik niet in problemen maar in kansen.
Daarom stel ik deze drie producten NU gratis beschikbaar. Ik kan erg wispelturig zijn dus ik heb geen idee hoe lang ik dit aanbod laat staan.

Mijn vorige gratis aanbod heeft 6 maanden online gestaan voordat ik het weer offline haalde.

Kortom: Wil jij drie cadeautjes uitpakken ter waarde van 189 euro?

Cadeau 1

E-Book Durf jij te springen? 9 tips om je angsten los te laten je dromen na te jagen. (ter waarde van 7 euro)

Let op! Als je dit e-book leest bestaat de mogelijkheid dat je bold moves gaat maken. Meerdere lezers hebben hun baan in loondienst oppgezegd om te gaan ondernemen.

Dit e-book heb ik geschreven in 2021 nadat ik mijn huis verkocht om op avontuur te gaan. Ik neem je mee in hoe ik uiteindelijk een keuze maakte vanuit vertrouwen in plaats van vanuit angst.

Cadeau 2

Koekwaus of Kampioen? 35 praktijkvoorbeelden 35 tips om te leren van fouten. (ter waarde van 35 euro)

In 2020 werd ik 35 jaar en om dat te vieren bracht ik een e-book uit met 35 voorbeelden en 35 tips om te leren van fouten. Je gaat in dit e-book ontdekken wat jij kunt leren van de medische wereld, de luchtvaart en van Goofy.  

Masterclass-Superfalen

Cadeau 3

Mijn jaarprogramma (Ter waarde van 147 euro)

Als bonus bij mijn workshops & lezingen heb ik een tijdje mijn jaarprogramma aangeboden. De prijs was toen 1000 euro per organisatie. Los kon je dit ook kopen voor 147 euro. 

Inmiddels heb ik een ander programma wat ik verkoop als klanten een jaar lang met mij samen willen werken. 

Wat is het jaarprogramma? Je ontvangt een jaar lang elke week een tip, truc of praktijkoefening in de mail.

Ik heb nog twee bonussen bij de de cadeaus.

Bonus 1:

De Faalbokaal. 

Hoe leer je van fouten? door het toegeven te belonen. Let op! Je beloont het toegeven en niet de fout zelf. Met de Faalbokaal kan jij je collega’s in het zonnetje zetten als ze een fout eerlijk toegeven. 

Dit is een leuk & luchtig document in de vorm van een PDF. Stuur deze PDF naar een collega als die een fout eerlijkt toegeeft.

Bonus 2:

Het Faaljournaal. 

Elke donderdag om 11.00 uur verstuur ik mijn wekelijkse blog. Jij ontvangt deze ook vanaf nu. 

Let op! 

Deze blog is niet voor mensen die van saaie droge teksten houden. De blog is alleen voor mensen die vermaakt willen worden en ook nog eens dol zijn op waardevolle lessen.